Kasteel Daelenbroeck 01CULTUREEL REGIONAAL ERFGOED, FOLKLORE EN MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID IN UW BEDRIJF?...

Maak dan samen met ons een muzikaal jachthoornfestijn.

Op zaterdag 28 mei 2016 en zondag 29 mei 2016 is het mooie Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch het decor van een bijzondere manifestatie: De Nederlandse kampioenschappen jachthoorn blazen op zaterdag en strijd om de Euregio-Cup voor jachthoornblazers op zondag.
Op uitnodiging van de Nederlandse Vereniging van Jachthoornblazers organiseert het jachthoornblazers-corps St. Hubertus uit Vlodrop dit voor onze regio unieke evenement. De jachthoornblazers uit Vlodrop vormen een internationale groep succesvolle muzikanten. Niet alleen de vele optredens in binnen- en buitenland zijn meldenswaard, maar ook hun successen en prijzen bij concoursen. Het corps werd al eens Nederlands kampioen en afgelopen jaar werd de tweede plaats behaald.
De enthousiaste blazers streven er naar in 2016 weer kampioen te worden. Om dit succes te bereiken en het kampioenschap voor velen een fantastische manifestatie te laten worden, zijn wij op zoek naar partners. En daarom richten wij ons tot u:
Hopelijk doet u met ons mee.
Wij waarderen elke vorm van ondersteuning, financieel, facilitair en anderszins en we zouden het geweldig vinden als u mee zou helpen dit evenement te laten slagen. Wij streven naar een win-win situatie en wat dat voor u en uw bedrijf betekent willen we u graag in een persoonlijk gesprek vertellen.
We gaan voor maatwerk voor uw bedrijf in combinatie met de passie van de jachthoornblazers.Wij hopen dat we uw aandacht gekregen hebben en we nemen binnenkort contact met u op om te horen of uw belangstelling door ons “hoorngeschal” is gewekt.

 

Met een muzikale groet

Namens de Jachthoornblazers St Hubertus Vlodrop

Frits Smits 
voorzitter commissie NK2016

Guenter Ohlenforst
voorzitter JHB St.Hubertus Vlodrop

Jachthoornblazersgroep St. Hubertus Vlodrop | H.G. Ohlenforst Koebroekweg 2a | 6063 AS Vlodrop (NL)
T: +31 (0)475 40 40 49 | E: h.g.ohlenforst@gmail.com | IBAN BL82RABO0304638137 | KvK 63207478