Algemene Informatie  NK-2016 :

op zaterdag, 28 mei 2016.

Jaarlijks wordt het Nederlands Kampioenschap jachthoornblazen onder auspicien van de Nederlandse Vereniging van Jachthoornblazers (NVJB) beurtelings in een andere regio van Nederland en door een bij de bond aangeslotene vereniging georganiseerd.

Op zaterdag, 28 mei 2016 heeft de Jachthoornblazersgroep St.Hubertus Vlodrop de eer om dit kampioenschap te organiseren.

Naast de officiele Kampioenschap in de “bes”-klasse voor leden van de NVJB zijn ook niet-leden welkom voor de strijd in de z.g. “open-klasse”.  Wij streven erna, dat naast de niet georganiseerde Nederlandse verenigingen ook zo veel mogelijk buitenlandse korpsen uit Duitsland en Belgie met ons de strijd om de titel in de "open klasse" willen aangaan.

Alle aan de kampioenschappen deelnemende blazersgroepen dienen zich middels inschrijfformulier bij de NVJB aan te melden.

Het formulier en verdere info is per mail verkrijgbar  :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Lokatie :

Voor dit blazersfestijn hebben wij een bijzonder fraaie lokatie, nl. het Landgoed Kasteel Daelenbroeck (Romantiek Hotel / HampshireClassic)  in  6075 EZ Herkenbosch, Kasteellaan 2.

Met het management van dit Landgoed werden “vriendelijke” prijzen voor eten en drank afgesproken :

s´middags : een lunchpakket voor 10,--€ = Soep, 2 goed belegde broodjes, fruit.

na de middag tot avond voor 15,50 €     = Kasteelburger (keuze uit wild/vis/vlees/fruit/sla)

deelname voorbesteld avond-diner voor 29,50 € p.p.

uiteraard is het restaurant ook open voor eten a la cart.

Betaling voor de dranken gaat met de kasteel-penningen. Een penning kost 2,--€, de prijs voor bier / fris / koffie / thee...

Als U van de b.v. lunchpakketten of avond-diner gebruik wilt maken dient U het aantal per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 1 mei a.s. te bestellen en het totaalbedrag over te maken op IBAN : NL82 RABO 0304638137.

Afspraak is om geen eten- en drinkwaren mee te nemen het terrein op.

Entré en parkeren (direkt naast het kasteel) zijn gratis.

Let op de aanwijzigingen van de parkeerwachters.De smalle wegen nraaar en van het kasteel zijn tijdens dit blazersfestijn eenrichtingswegen; let op de bewegwijsering.

Na afloop van de NK-2016 op zaterdag zullen de “Rötsjer Jonge” (blaas-ensemble) die dag afsluiten.

 

Voor meer "Hörnerklang" zie verder onder  "EUREGIO-CUP-2016", een op zondag, 29 mei 2016 aansluitend blazersfestijn.

Jachthoornblazersgroep St. Hubertus Vlodrop | H.G. Ohlenforst Koebroekweg 2a | 6063 AS Vlodrop (NL)
T: +31 (0)475 40 40 49 | E: h.g.ohlenforst@gmail.com | IBAN BL82RABO0304638137 | KvK 63207478